Forord :

 

Det er nemt og sjovt at dyrke cannabis hjemme. Du sparer en masse penge, og du kan med en smule tålmodighed dyrke et produkt der er lige så godt, eller langt bedre end, noget du kan købe.
Denne guide handler om hvordan du  selv kan dyrke cannabis, både  indendørs under kunstigt lys og udenfor under solen, samt  hvilket udstyr du behøver og hvordan du gør. 
Da denne Guide er et rent fritids projekt, vil den nok aldrig blive ligeså omfattende som nogle af de kommercielle værker om cannabis dyrkning der findes. Skulle du få lyst til mere uddybende information, anbefaler jeg at du anskaffer dig en af de utallige bøger om cannabis der findes. På dansk findes blandt andet "Hampedyrkerens håndbog" af  Mel Frank og Ed Rosenthal samt "Den store bog om Hamp" af  Rowan Robinson. 
Begge kan i øvrigt lånes på de fleste biblioteker.

Er der mere du vil vide om cannabis, dyrkning, udstyr osv. anbefaler jeg at du besøger Dansk Cannabis Forenings hjemmeside på http://www.dcfonline.dk.

I øvrigt er det  ulovligt at dyrke cannabis i Danmark, så jeg kan selvfølgeligt kun opfordre dig til ikke at gøre det. Al information på disse sider er ren teori, og bør naturligvis ikke udføres i praksis. 

christian_florestan@hotmail.com


 

Hjælp, Bidrag, Spørgsmål mv :

 

Hvis du finder fejl eller mangler, ved noget om et eller andet eller har nogle gode billeder du tror andre kunne have glæde af, skal du være velkommen til at bidrage med det.

Kommentarer eller spørgsmål kan skrives i min Gæstebog.
Større bidrag modtages hellere pr. e-mail.

 

© 2000 - 2003 Christian Florestan. Disse sider  udgives under opencontent (OC) licens. 
Du må frit benytte og videreformidle indholdet, under forudsætning af at du overholder denne licens.